Skip to main content

PT Smallgroup: Fredagsmorgon

Fredagar 07.15-08.00

Löpande intag

För dig som vill bli starkare, friskare och leva länge! Nu kör vi PT Smallgroups varje fredag för dig som är morgonmänniska!

Upptäck fördelarna med personlig träning i små grupper hos oss! Vår unika träningsupplevelse kombinerar det bästa av två världar – individuell uppmärksamhet och gemenskapen i en grupp.

Jakob Cedergren är expert på på att skapa anpassade träningsprogram som tar hänsyn till dina individuella mål och behov. Genom att träna i små grupper får du den personliga uppmärksamheten och coachningen du behöver för att maximera dina resultat. Vi kan fokusera på att korrigera din teknik, ge dig individuell feedback och utmana dig på rätt sätt.

Men det är inte bara den personliga uppmärksamheten som gör vår träning i små grupper så effektiv. Att träna tillsammans med andra likasinnade individer skapar en stark gemenskap och motivation. Du kommer att få stöd och uppmuntran från både tränaren och dina träningskamrater, vilket gör att du kan pusha dig själv till nya nivåer.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom träning, är våra små grupper öppna för alla. Vi skapar en trygg och inkluderande miljö där du kan utmana dig själv och växa tillsammans med andra. Du kommer att bli inspirerad av att se framstegen hos dina träningskamrater och samtidigt få den individuella guidningen du behöver för att nå dina egna mål.

Så varför inte ta steget och prova på personlig träning i små grupper hos oss? Upplev den perfekta balansen mellan individuell uppmärksamhet och gemenskap. Boka din plats idag och låt våra tränare guida dig mot dina träningsmål på ett sätt som är både effektivt och roligt.

Info om vårt PT Smallgroup: Fredagsmorgon

Vår & Höststart.
Fredagar 07.15-08.00
Varje vecka.
Löpande intag.
Specialträning för utveckling av styrka, balans & rörlighet med individuell anpassning.
Kostföreläsning där vi går igenom protein, fett och kolhydrater samt hur du kan optimera din kost för önskade resultat.
Max 6-8 deltagare.
950:- ink. moms /månad /deltagare.

Är du intresserad av att delta i PT Smallgroup Fredagsmorgon? SMS:a 070-779 34 91 / e-posta jakob@klubbsolid.se / fyll i formuläret här nedan.