Skip to main content

Personlig Tränare (PT) & Kostrådgivning i Varberg

Kom i form 2024 med Jakob Cedergren!

Är du redo att ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Jakob Cedergren är engagerad och här för att guida dig på din resa mot en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv.

——  Kampanj just nu! ——

Är du redo att komma i form under 2024?

Då har du hittat rätt! Just nu erbjuder vi en kostnadsfri PT-konsultation med kostrådgivning för att se vad just du behöver.

Vem är Jakob Cedergren? Han är en utbildad, omtalad och erfaren personlig tränare här i Varberg.

Med över hundratals PT-klienter som förbättrat sin livskvalitet är det bästa kvittot för att det verkligen fungerar. Det här är vad klienterna älskat mest:

✅ Anpassade träning för varje individ
✅ Enkel och effektiv träning för de bästa resultaten
✅ Personlig uppföljning och stöttning på din nivå
✅ Kostrådgivning som är enkel att följa
✅ Det funkar!

Är du redo att börja träna med en av Sveriges bästa personlig tränare (enligt klienter) där du lär dig ta makten över din hälsa?

Anmäl dig nu för en förändring för livet! ⏰

/Jakob Cedergren, Klubb Solid

Anpassad träning

Vi förstår att varje individ är unik, och det är därför vi skapar träningsprogram som är skräddarsydda för dina specifika mål och behov. Oavsett om du vill bygga muskler, gå ner i vikt eller öka din uthållighet, kommer vår personliga tränare att utforma ett träningsprogram som är perfekt för dig.

Kostrådgivning

För att uppnå dina träningsmål är rätt näring avgörande. Vår personliga tränare kommer att utarbeta en individuell kostplan som inte bara hjälper dig att nå dina mål, utan också är hållbar och lätt att följa i din vardag.

Stöd

Vi finns här för att stödja och motivera dig genom hela din resa. Vår personliga tränare kommer att vara din mentor och bollplank, alltid redo att besvara dina frågor och justera din träning och kostplan när det behövs.

Hållbara resultat

Vi tror på att skapa långsiktiga resultat. Med vår personliga tränare vid din sida kommer du att bygga sunda vanor som varar livet ut. Vi är inte bara här för snabba lösningar, utan för att hjälpa dig att förändra ditt liv för det bättre.

Målmedvetenhet

Jakob Cedergren kommer att hjälpa dig att sätta realistiska och mätbara mål och sedan arbeta tillsammans med dig för att uppnå dem. Oavsett om du siktar på att springa ditt första lopp, gå ner i vikt eller helt enkelt må bättre, kommer vi att hjälpa dig att nå dit.

Är du redo att investera i dig själv och din hälsa? Kontakta vår personliga tränare idag och låt oss börja arbeta mot dina mål tillsammans. Tillsammans kommer vi att skapa en hälsosammare, lyckligare och starkare version av dig!

Kontakta oss nu för en kostnadsfri konsultation och kom igång på din resa mot bättre hälsa och fitness. Ditt nya jag väntar!

Kampanj kostnadsfri PT-konsultation & kostrådgivning – Hör av dig så hittar vi en tid!

SMS:a 070-779 34 91 / e-posta jakob@klubbsolid.se / fyll i formuläret här nedan.