Skip to main content

Friskvårdsbidrag

Hos oss kan du använda dig av friskvårdsbidraget!

Friskvårdsbidrag är en förmån som vissa arbetsgivare erbjuder för att främja hälsa och välbefinnande hos sina anställda. Hos Klubb Solid kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa personlig tränare, gym-medlemskap och kostrådgivning.

Genom att utnyttja friskvårdsbidraget hos Klubb Solid kan du få ekonomiskt stöd för att investera i din hälsa och träning. Du kan använda bidraget för att anlita en personlig tränare som kan skapa ett individuellt anpassat träningsprogram och ge dig vägledning och motivation under träningen.

Utöver personlig träning kan du även använda friskvårdsbidraget för att köpa ett gymmedlemskap hos Klubb Solid. Det ger dig tillgång till deras träningsfaciliteter och olika träningsklasser som kan hjälpa dig att nå dina hälsomål.

För att komplettera din träning kan du också använda friskvårdsbidraget för att få kostrådgivning hos Klubb Solid. En kostrådgivare kan hjälpa dig att skapa en balanserad och hälsosam kostplan som passar dina individuella behov och mål.

Är du intresserad av att använda dig av ditt friskvårdsbidrag hos oss? SMS:a 070-779 34 91 / e-posta jakob@klubbsolid.se / fyll i formuläret här nedan.